Box 22313, 104 Stockholmsvägen 22, 182 78 Stocksund info@projektus.se 073-392 01 82

Ett byggföretag med bred erfarenhet

Går du i tankarna om att bygga ett nytt hus? Eller har du kanske planer på att bygga ut sommarstugan med ett till rum eller uteplats? Vi är ett byggföretag med flera års erfarenhet av alla möjliga sorters projekt inom nybyggnation och tillbyggnad. Vi har gott rykte i branschen och vi håller alltid vad vi lovar för kunds räkning!

Vi arbetar med alla typer av byggprojekt

Vi arbetar med alla typer av byggprojekt. Inget är för stort eller för litet. Kontakta oss för rådgivning angående ditt projekt så kan vi komma överens om byggplan och tidsschema. Vi arbetar hårt för att alltid kvalitetssäkra de arbeten vi utför. Där vi alltid jobbar för att hålla tidsplan samt budget. Samt så arbetar vi alltid för att våra uppdragsgivare ska vara nöjda. Detta har varit ett vinnande koncept för oss och vi har ett väldigt gott rykte i branschen. Genom att ständigt arbeta med dessa värderingar i ryggen så leverar vi förstklassiga resultat varje gång!

Alltid med fast pris

Vi är ett byggföretag som alltid jobbar mot fast pris. Vi rådgör alltid med kunden innan och bestämmer en tidsplan på hur lång tid projektet kommer att ta, samt så lägger vi även upp en budget. Detta gör vi för att båda parter ska veta vad projektet ska innefatta. Det medför att båda parter är medvetna om hur bygget kommer gå till och vad det kommer att kosta redan innan vi börjar arbeta!